Manufacturer of mattresses, protectors, pillows, duvetsSuntem aici pentru tine Contact us

Search products
Menu
Saltea Feeling Luxury Brown 80x200 cm
 • Saltea Feeling Luxury Brown 80x200 cm
  Saltea Feeling Luxury Brown 80x200 cm
 • Saltea Feeling Luxury Brown 80x200 cm
  Saltea Feeling Luxury Brown 80x200 cm
 • Saltea Feeling Luxury Brown 80x200 cm
  Saltea Feeling Luxury Brown 80x200 cm
 • Saltea Feeling Luxury Brown 80x200 cm
  Saltea Feeling Luxury Brown 80x200 cm
 • Saltea Feeling Luxury Brown 80x200 cm
  Saltea Feeling Luxury Brown 80x200 cm

Saltea Feeling Luxury Brown 80x200 cm

Brand Green Future • Code 5945878000873

Have you bought this product? Add a review

Available sizes

6206 Lei

Realizată din materiale de calitate superioară și de ultimă tehnologie în domeniu, noua saltea Feeling Luxury Brown 90x200 este soluția ideală pentru un somn comfortabil și sănătos.

Are o structură complexă din micro-arcuri împachetate individual, cu 7 zone de confort, spumă super elastică, latex și memory.
Materialele de acoperire sunt de cea mai bună calitate, un Jacquard fin cu matase.

Salteaua este formată din două piese, o bază și topper.

Baza este construită din micro-arcuri împachetate individual cu șapte zone de confort, acoperite de 2 straturi de spumă poliuretanică de densitate mare, pentru confort sporit: spumă super elastică și latex.
Arcurile individuale asigură o susținere bună a corpului și răspund separat la presiunea exercitată asupra lor astfel încât să nu permită deranjul partenerului în timpul somnului.
Arcurile sunt grupate în șapte zone de confort pentru o susținere corectă a corpului și coloanei în timpul odihnei.
În zonele unde presiunea corpului este mai mare (umeri, șezut, călcâie) arcurile sunt mai ferme pentru a alinia corect coloana. Spuma din Latex asigură rolul anatomic al saltelei și se mulează pe corp pentru o susținere îmbunătățită a întregului corp. Husa bazei este matlasată cu fibră de bambus.

Topper-ul este format dintr-un strat generos de 6 cm de spumă Green Therm Memory HD care ajută la eliberarea punctelor de presiune și relaxarea mușchilor în timpul somnului.
Sub husa cu fir de mătase, spuma memory este înfășurată în 500 gr/ mp de fibre de bambus 100% care au un rol esențial în igienă și ventilație corespunzătoare în timpul somnului.
Bambusul este o fibră (*)2ă naturală și absoarbe umiditatea cu 40% mai mult decât bumbacul. Ventilația și stabilitatea topper-ului este îmbunătățită de materialul 3D de pe partea inferioară.

Salteaua Feeling Luxury Brown îndeplinește trei roluri esențiale pe care orice saltea de calitate superioară ar trebui să le aibă. Primul rol este cel ortopedic. Acest rol oferă coloanei poziția corectă și naturală menită să faciliteze relaxarea încheieturilor. Funcția anatomică are rolul de a vă relaxa complet muschii pentru o circulație sangvină sănătoasă. Al treilea rol pe care această saltea îl îndeplinește este cel ergonomic, rol menit să vă asigure un confort sporit în timpul somnului.

Structură saltea:

Bază:

 • husă: textil vâscoză și mătase matlasată cu fibră de bambus
 • arcuri individuale tip Pocket – 7 zone de confort
 • casetă 5 cm lățime poliuretan super elastic Green Form High Density 35 kg/mc
 • 2 cm poliuretan elastic 28 kg/ mc – partea inferioară a bazei
 • 2 cm poliuretan super elastic Green Form High Density 35 kg/mc – partea superioară a bazei
 • 4 cm poliuretan Inteligent Latex HD 65 kg/mc

Topper:

 • 6 cm de poliuretan Green Therm Memory HD 50 kg/mc
 • vată bambus 100% - 500 gr/mp pe fiecare parte

Grosimea saltelei este de 30 cm (+/- 1 cm)

 

Characteristics

Sizes 80x200 cm

Recomandări de utilizare:

Salteaua trebuie utilizată pe o ramă de lemn, a cărei parte inferioară să permită aerisirea saltelei (să existe spațiu între scândurile care compun partea inferioară a ramei). Sau pe o somieră tapițată cu structură de arcuri aerisită.

Este indicat să utilizați acest produs în spații închise, într-un climat normal de umiditate și temperatură. Recomandă m aerisirea săptămânală a încăperiii și expunerea produselor la aer curat. Astfel se previne dezvoltarea mucegaiului și acumularea unei mari concentrații de umiditate în produse.

Produsul nu este destinat folosirii în medii umede. Evitați scurgerea de lichide și acumularea de umezeală în produsele GREEN-FUTURE.

Nu recomandăm curățarea umedă (in cazul petelor se pot curata cu apă rece și detergent și cu soluții de curățare profesionale pentru lână și bumbac) și uscarea cu fierul.

Pentru a prelungi durata de viața a saltelei, vă recomandăm achiziționarea protecției speciale GREEN-FUTURE. Protecția specială poate fi ușor întreținută, permițând spălarea în mașina de spălat sau manual cu apă rece.